Всяка предварителна поръчка получава следното допълнително съдържание: 3 алтернативни костюма и семейни герба за героите " /> Всяка предварителна поръчка получава следното допълнително съдържание: 3 алтернативни костюма и семейни герба за героите " /> Всяка предварителна поръчка получава следното допълнително съдържание: 3 алтернативни костюма и семейни герба за героите " />

A Plague Tale: Innocence - Xbox One - 32237

  • Производител: Focus Home Interactive
  • Код на продукта: pls-32237
  • Наличност: В наличност
  • 95.52 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приетаВремето на невинността отмина. 1349 г. Стогодишната война, чума, бедност и беззаконие опустошават Франция. Амисия и малкият брат Хюго са преследвани от Инквизицията през градове и села погубвани от болестта. По пътя си, те ще трябва да използват помощта на други деца, и да се изплъзват на пълчищата плъхове, бранейки се с огън и светлина.
Едва 15 годишна, Амисия вече е силна, независима и опитна млада жена, обучена в изкуството на лова от своя баща. Израснала отчуждена от малкия си брат, скоро тяхната връзка ще се заздрави и ще е нещото което ще ги поддържа и тласка напред.Нейна коренна противоположност, невръстният Хюго е крехко 5 годишно дете, страдащо от неизвестно заболяване, обрекло го на самотно детство. Лишен от възможността да изследва външният свят, сега той предпочита опасностите и рисковете, пред изолацията която е съпътствала живота му.


Проследи мрачната приказка на двете деца и тяхното сърцераздирателно пътешествие през най-тъмните моменти в историята, докато се борят за оцеляване срещу един съкрушителен и безпощаден свят.


Xbox One

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Plague, Tale:, Innocence, Xbox, One, 32237, ИГРИ, КОНЗОЛИ, Focus, Home, Interactive