Borderlands Triple Pack | PS3

 • Код на продукта: pls-28632
 • Наличност: В наличност
 • 38.39 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Пакетът съдържа:

 • Играта Borderlands
 • Играта Borderlands 2
 • Играта Borderlands: The Pre-Sequel!
 • Всички налични Add-on за трите игри.

​​Borderlands

Borderlands комбинира най-доброто от екшъна от първо лице с персонализация на играча и моторизирана битка за невероятна дълбочина на геймплея. Играта съдържа разтърсваща система за генериране на съдържание, позволяваща почти безгранично разнообразие от оръжия, предмети и персонализация на героите. Borderlands позволява на повече играчи да споделят едно игрово преживяване едновременно чрез онлайн кооперативна игра. Геймърите свободно могат да се присъединяват или да напускат игрите на другите по всяко време, или пък да си избират да играят изцяло в сингъл плейър режим. Тези елементи, заедно с богатата и задълбочена фикция, която се простира над мистериите, заровени под повърхността на изпълнена с много опасности планета, се комбинират, за да оформят революционно преживяване, което предизвиква каноните на съвременните шуутъри.

 • Избери си оръжие от арсенал със стотици хиляди екземпляри. Революционна нова система за генериране на съдържание, която ти осигурява почти неограничен брой приспособления за разрушение.
 • Borderlands е изградена от самото начало, за да бъде вълнуващо и интуитивно кооперативно мултиплейър преживяване, което награждава играчите за изпълнението на съвременни стратегии и тактически маневри, екшънът от шуутърите от първо лице среща развитието на героите, характерно за ролевите игри: играчите трупат опит и се превръщат в професионалисти докато се сражават с враговете си.
 • Напрегнати сражения в движение: скочи зад волана и влез в напрегната битка на автомобил срещу автомобил, завършена с ясно изразени щети и зрелищни експлозии.

Borderlands 2

Borderlands 2 следва историята на четирима нови търсачи на съкровища, които се борят за освобождението на Пандора от ноктите на Хендсъм Джак – брилянтния, харизматичен и изключително подъл изпълнителен директор на корпорация Хиперион. Сражавай се из цяла Пандора, за да попречиш на Джак да събуди древно извънземно зло, известно само като „Боеца”. По време на мисията, ще се срещнеш с познати лица от старата игра – най-забележителни от които са старите ловци: Роланд, Лилит, Брик и Мордекай. Те, както и някои нови персонажи, ще ти помогнат да се пребориш с Джак, да унищожиш Беоца и да спасиш Пандора.

 • Нови персонажи и класове: Избери си от новите персонажи и класове, включително Gunzerker, който може да усвои които и да са две оръжия в играта. Две картечници? Страхотно! Два ракетомети? Разбира се! Два снайпера? Естествено, ако това е твоето оръжие!
 • Играй онлайн с приятелите си: Сподели приключенията с приятелите си онлайн или в LAN мрежа чрез плавна система, която ти позволява да се включи или изключите от кампанията, без да рестартираш играта.
 • История, свързана със света: Изоставен да умреш в замръзналата тундра на Пандора, ти започваш твоята мисия за отмъщение и изкупление, докато разказът ти приближава до корпорация Хиперион и злокобния й основател Хендсъм Джак.
 • Нова оръжейна система: Милионите възможни оръжия означават много нови начини да се биеш срещу враговете си на Пандора. На твое разположение са огън, електричество, разяждаща киселина и много други.

Borderlands: The Pre-Sequel!

Стреляй и обирай всичко по пътя си в новото приключение в Borderlands: The Pre-Sequel, което те изстрелва на луна на Пандора тази есен! Разкрий историята зад злодея от Borderlands 2 Хендсъм Джак (Handsome Jack) и неговия възход в тази нова игра от поредицата Borderlands. Развиваща се между оригиналната Borderlands и Borderlands 2, Pre-Sequel ти дава редица нови геймплей елементи, включително смесване на жанровете шуутър и ролева игра. Разхождай се по повърхността на луната и елиминирайте противниците си с новите ледени и лазерни оръжия. Пътувайте при ниска гравитация с новите превозни средства, снабдени със смъртоносни оръжия, позволяващи повече нива на разрушение. Извикай приятел (или двама, или трима), качи се на борда на ракета и се впусни в съвсем ново Borderlands приключение.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Borderlands, Triple, Pack, PS3, ИГРИ, КОНЗОЛИ