DreamWorks Dragons: Dawn of New Riders - PS4 - 32245

  • Производител: Bandai Namco
  • Код на продукта: pls-32245
  • Наличност: В наличност
  • 76.75 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Нов героичен дует, от дракон и ездач, политат в небето, и само ти можеш да им помогнеш да победят злодеите, отговорни за унищожението на драконовото убежище на Хълцук и Беззъб.От руините изникват мистериозни оцелели - Скриблър, ученик, който не помни миналото си и неговият дракон, Пач.

Заедно те ще трябва да изследват нови острови, да се борят с опасни врагове и да открият истината за произхода на Пач. Срещни се с любими герой като Хълцук, Астрид, Храчко и други.Изпълнявай куестове на познати места като Планината на Валка, както и в напълно нови райони и острови. Изправи се срещу плашещи босове и се пребори с Ловците на дракони, които не биха спрели пред нищо, за да заловят Пач. Отключи невероятните способности на Пач, за да освободиш заловените от злодея Ейр дракони и да спреш злите му планове. 

 Изживей ново приключениеВъзстанови изгубените спомени на Скриблър, докато заздравяваш приятелството му с Пач.Участвай в биткиОтключи могъщи умения и се изправи срещу страховити врагове.ИзследвайЛети на гърба на Пач и преоткрий любимите си места от поредицата, или изследвай новите райони и острови.Решавай пъзелиСменяй управлението между Скриблър и неговия дракон Пач, за да преодолееш препятствията.


PS4

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: DreamWorks, Dragons:, Dawn, New, Riders, PS4, 32245, ИГРИ, КОНЗОЛИ, Bandai, Namco