Final Fantasy XV - Windows Edition (PC)

  • Код на продукта: oz-VGPC0000029N
  • Наличност: В наличност
  • 59.99 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Windows изданието на Final Fantasy XV включва основната игра и следното допълнително съдържание:

  • Съвсем нов дънджън - Insomnia City Ruins Expanded map
  • Нови гейм режими, перспектива от първо лице, нова екипировка и нови босове.
  • Над 20 DLC-та, включени в Season Pass-a на Final Fantasy XV

На път да се ожени за годеницата си Luna, по време на пътешествие заедно със своите приятели, принц Noctis научава за новините, че родината му е била нападната под предлога за мирен договор - а владетеля и баща на Noctis, крал Regis е бил убит брутално от ръката на врага.

За да събере сили, необходими за разкриване на истината и да си възвърне своята родина, Noctis и верните му приятели трябва да преодолеят редица предизвикателства в ефектния и обширен отворен свят - населяван с огромни същества, невероятни чудеса, различни култури и коварни врагове.

 

Участвай във епични битки - Персонализирай своя набор от оръжия и използвай уникалните умения за асистенция в реално време на всеки допълнителен персонаж в своето парти. Телепортирай се из бойното поле и нанасяй стратегическо пресметнати атаки, използвай мистични магии и умения и трупай така важния опит от преминатите изпитания и битки.

Поеми към едно приключение без граници - Застани зад волана и посети стотици местности, от големи столици до малки пътища и бъди заедно с твоите най-добри приятели, наслади се на впечатляващи пейзажи или се потопи в опасни пещери и градове пълни със загадки и приключения.

Изгради и изпитай неразрушимите връзки със своите спътници - Поеми ролята на Noctis и усети как приятелството ти с останалите става все по-силно. Изпълнявай кооперативни движения в битките и се наслаждавай на резултата им, докато помиташ всичките си врагове, заедно с най-близките ти приятели.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Final, Fantasy, Windows, Edition, (PC), ИГРИ, КОНЗОЛИ