Hades (Nintendo Switch)

  • Код на продукта: oz-VGSW0000665N
  • Наличност: В наличност
  • 79.99 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Това издание включва:

  • Hades – видеоигра;
  • PC код за изтегляне на оригиналния саундтрак от играта;
  • Книжка с 32 пълноцветни страници, включваща портрети на боговете, призраците и чудовищата в играта.

Впуснете се в невероятно екшън-приключение с новата видеоигра Hades. Тя съчетава в себе си забързано действие, потапяща атмосфера и вълнуваща история. Влезте в ролята на безсмъртен принц, докато си проправяте път през съществата в подземния свят.

Яростна и адска битка – Като безсмъртен принц на подземния свят, вие ще притежавате силите и митичните оръжия на Олимп, за да се освободите от лапите на самия Бог на мъртвите. Ставайте по-силни и разкривайте вълнуващата история с всеки опит за бягство.

Hades (Nintendo Switch)

Освободете яростта на Олимп – Боговете от Олимп са ваши приятели! Запознайте се със Зевс, Атина, Посейдон и още много други и използвайте техните могъщи способности. Персонализирайте силите на своя герой и играйте по най-удобния за вас начин.

Сприятелете се с Боговете, духовете и чудовищата – Голям набор от цветни и напълно озвучени герои чакат да се срещнат с вас. Сприятелете се с тях и разберете вълнуващите им истории, които чакат да бъдат разказани.

Hades (Nintendo Switch)

Случайно генериран свят – Нови изненади ви очакват всеки път, когато поемете през непрекъснато променящия се Подземен свят. Използвайте могъщото Огледало на нощта, за да може трайно да увеличите вашите способности и да сразите всички чудовища.

Великолепен стил - Богатата атмосфера и уникалното смесване на геймплей и разказ ще ви потопят напълно в играта. Грандиозните ръчно рисувани среди оживяват в този ужасяващ подземен свят.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Hades, (Nintendo, Switch), ИГРИ, КОНЗОЛИ