Контролер Razer Raiju Mobile

  • Производител: Razer
  • Код на продукта: oz-GACN0000085N
  • Наличност: В наличност
  • 299.00 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Запознайте се с безжичния контролер Razer Raiju Mobile, който е проектиран да ви донесе победа. Насладете се на пълната свобода да играете без кабели чрез Bluetooth връзката.

Свобода на движение. Предпоставка за победа. 

Повишете производителността на мобилните си игри. Razer Raiju Mobile е гейминг контролер, който се синхронизира с вашето мобилно устройство и е снабден с пълноценни усъвършенствани функции, за да ви осигури конкурентно предимство. 

Бутони за действие: Razer™ Mecha-Tactile

Опустошителните функции, които идват с популярната версия Razer Raiju Ultimate, вече са вградени в Razer Raiju Mobile - задействане на бутоните с висока скорост, меко докосване и отчетлива обратна връзка. Raiju Mobile използва Razer™ Mecha-Tactile бутони за действие, за да ви осигури допълнителна сигурност по време на интензивна игра. 

Експертен контрол. Допълнителна персонализация. 

1. Ергономичен и многофункционален бутон - Индивидуално пренасочване на всеки от 4 многофункционални бутона към предпочитаната от вас команда. С разширените контроли Razer Raiju Mobile ви позволява да отключите комбинация от ходове, за да изненадате опонентите си.

 2. Режим на спусъка - Части от секундата могат да бъдат разликата между победа и поражение. Чрез активиране на механичните стоп-ключове значително намалявате разстоянието до основните тригери на контролера, така че всичко, от което се нуждаете, е леко натискане, за да стартирате бърз огън. 

3. Нива на съединителя за чувствителност - Задайте функцията за чувствителност на мултифункционалния бутон и я задръжте, за да намалите временно чувствителността на пръста за прецизно насочване, особено полезно, когато играете FPS игри. 

4. Превключване на режим - Лесно превключване между режимите на свързване и сдвоените устройства без ръчно повторно сдвояване. 

60-градусово удобство

Получете идеалния ъгъл на гледане, независимо дали се облягате на дивана, или играете на бюрото си. Razer Raiju Mobile разполага с гъвкава поставка за телефон, която може да настроите до 60 градуса за идеална позиция.

Основни характеристики:

  • До 23 часа живот на батерията само с едно зареждане
  • Свързване чрез USB-C порт или Bluetooth
  • Съвместимост с PC (драйверите могат да се свалят безплатно от официалния сайт на Razer), Android устройства (Android 6.0 Marshmallow или по-нова версия) и Windows 7 (или по-нова версия). 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Контролер, Razer, Raiju, Mobile, АКСЕСОАРИ, КОНЗОЛИ