Контролер Razer Raiju Tournament Edition - Quartz, розов

  • Производител: Razer
  • Код на продукта: oz-GACN0000083N
  • Наличност: В наличност
  • 299.00 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Raiju Raiju Tournament Edition от серията Quartz е контролерът на Razer, който ще ви даде пълната свобода на безжичния гейминг!

Свободата на движение. Предпоставка за победа.

Razer Raiju Ultimate е безжичният PS4 контролер, който позволява разширено персонализиране чрез мобилното приложение на Razer. Независимо дали става дума за препрограмиране на многофункционални бутони, или настройка на опциите за чувствителност, имате пълен контрол. Изберете накланящ се или индивидуален D-Pad бутон. Активирайте функциите мигновено с бърз панел за управление и активирайте режима за висока чувствителност за по- бързо действие. Предлага 3 режима на свързване: PS4, USB и PC, без ръчно настройване за оптимална ефективност, както и кабелен режим.

Бутони за експертен контрол

Raiju Tournament Edition е снабден с допълнителни бутони за разширени игри - 4 превключващи мултифункционални бутона. Насладете се на контролa на върха на пръстите си, докато усъвършенствате техниките за следващото ниво.

Бърза стрелба

Милисекундите правят всичко, когато сте в битката. При активиране на режима „Hair Trigger Mode“, механичните превключватели значително намаляват пътното разстояние до двата основни контролера, като позволяват бърза реакция за постигане на конкурентно предимство.

Разширена конфигурация

Осъществяването на разширено персонализиране става много по-лесно. Чрез собственото ви мобилно приложение можете да препрограмирате мултифункционалните бутони и задействанията, да регулирате нивата на съединителя за чувствителност или да настроите интензивността на вибрацията, за да усъвършенствате своето преживяване по време на игра.

Bluetooth & Wired свързване

Razer Raiju Ultimate е първият контролер на Razer, който включва Bluetooth и кабелна връзка. Насладете се на пълната свобода на игрите безжично, независимо дали сте вкъщи, или в най-добрите ви приятели. Лесно можете да преминете към кабелен геймплей по време на турнир за допълнителна увереност. Изборът е ваш!

Razer Mecha-Tactile 

Raiju Ultimate разполага с бутони Razer Mecha-Tactile Action, които осигуряват уникална комбинация от омекотено докосване и отчетлива обратна връзка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Контролер, Razer, Raiju, Tournament, Edition, Quartz, розов, АКСЕСОАРИ, КОНЗОЛИ