Little Nightmares 2 Day One Edition (Nintendo Switch)

  • Код на продукта: oz-VGSW0000670N
  • Наличност: В наличност
  • 69.99 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Little Nightmares 2 Day One Edition включва:

  • Little Nightmares 2 – видеоигра;
  • The Nome's Attic – DLC;
  • Мини саундтрак.

Little Nightmares 2 Day One Edition (Nintendo Switch)

Little Nightmares II е игра от тип съспенс-приключение в която поемате ролята на Mono, младо момче, което е попаднало в капана на свят, изкривен от тананикащото предаване на далечна кула. С насоките на Six, момичето в жълт дъждобран, Mono тръгва по стъпките на тъмните тайни на „Сигналната Кула“, за да спаси Six от нейната ужасяваща съдба. Пътуването обаче е усложнено от множеството опасности, пред които ще се изправят двамата герои.

Имате ли смелостта да се изправите срещу тази колекция от нови, малки кошмари?

• Преживейте мрачно и вълнуващо съспенс-приключение – Набор от нови жители очакват твоите стъпки, за да те преследват и пречат на съня ти. Изиграйте садистичния Teacher, оцелейте пред кръвожадния Hunter и избягайте още много ужасяващи герои в пътешествието на Mono и Six.

• Открийте един фантастичен свят, опорочен от „Сигналната Кула“ – Избягайте от свят, който е гнил в недрата си. Приключението ще те отведе от страховити гори до зловещи училища, по пътя към „Сигналната Кула“, за да откриете източника на злото, което се разпространява по телевизионните екрани.

Little Nightmares 2 (Nintendo Switch)


• Пробудете вътрешното си дете, за да спасите Six от тъмнината – Six постепенно избледнява от този свят и единствената й надежда е да бъде водач на Mono до „Сигналната Кула“. В този свят на кошмари, сте нейната единствена надежда. Ще съберете ли куража да се изправите срещу изтезателите и да си сътрудничите със Six, за да намерите смисъл в „Сигналната Кула“?

Little Nightmares 2 (Nintendo Switch)

“В коварен свят, самотно момче открива мисия и приятел. Задръжте се на тънката линия между вълнение и кошмар докато бягате, скачате, провирате се и се биете през Pale City и неговите жители. С помощта на Six, спрете трансмисията преди тя да ви спре, за да имате шанс да оцелеете.“

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Little, Nightmares, Day, One, Edition, (Nintendo, Switch), ИГРИ, КОНЗОЛИ