Need For Speed Most Wanted 2012 - PC - 23141

  • Производител: Electronic Arts
  • Код на продукта: pls-23141
  • Наличност: В наличност
  • 14.35 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

За да бъдете най-издирваният, ще ви се наложи да сте по-бърз от полицията, да изпреварите приятелите си и да надхитрите съперниците. С непрекъсната полицейска стрелба по вас, ще трябва да вземате решения светкавично. Използвайте отворения свят като свое предимство, за да откриете скрити пътища, невероятни скокове и да спечелите нови автомобили, за да бъдете винаги крачка напред. Съвсем в стила на Criterion Games, вашите приятели са в основата на преживяването. Предизвиквайте ги непрекъснато и доказвайте шофьорските си умения в различни мултиплейър състезания. Съперниците ви ще направят всичко по силите си, за да ви попречат да стигнете върха. В този свят може да има само един най-търсен!
  • Действие в отворен свят – изплъзнете се на полицаите по свой си начин. Изпълнявайте изумителни скокове и минавайте по скрити кратки пътища, снишете се или пък раздрусайте ченгетата. Свободата е всичко. Карайте навсякъде със своите приятели, откривайте скрити предизвикателства или използвайте познанията си за града, за да ги победите в непрекъснатите надпревари.

  • Непрекъснат мултиплейър – изберете си кола, повикайте приятели и скочете в безкрайна листа от сериозни състезания. Отбелязвайте високи резултати, изкачвайте се в класациите и печелете безброй награди и подобрения.

  • Победете приятелите си – уникалната Autolog 2 система ви позволява да предизвиквате постоянно приятелите си онлайн и ви дава възможност да сравнявате техните постижения с вашите собствени.


PCNeed For Speed Most Wanted Recommended System Requirements


OS: Windows 7 64-bit


CPU: Quad-core CPU


RAM: 4 GB


HDD: 20 GB


GPU RAM: 1024 MB RAM, DirectX 11 compatible


GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon 6950

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Need, For, Speed, Most, Wanted, 2012, 23141, ИГРИ, КОНЗОЛИ, Electronic, Arts