Outlast Trinity (PS4)

  • Производител: Red Barrels
  • Код на продукта: oz-VGP40000654
  • Наличност: В наличност
  • 49.99 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Outlast Trinity съдържа:

  • Outlast 1
  • Outlast Whistkeblower
  • Outlast 2

Outlast е ужас поредица с перспектива от първо лице, която се разработва от уникално талантливото студио, Red Barrels. Главният персонаж в Outlast няма никакви бойни способности - той трябва да бяга, да се крие или да умре... Единственото му "оръжие" е камера, с която да заснема ужасяващите събития съпътстващи го през историята на играта. Тя от своя страна е снабдена с модул за нощно виждане, който да му помогне в съпътстващия ужас.

Outlast 2
Ти влизаш в ролята на Blake Langermann, оператор който работи съвместно със своята съпруга, Lynn. Като разследващи журналисти те са склонни да поемат рискове и да се разровят надълбоко в нежеланите от никой друг случаи, които поемат. Следата, в която трябва да се впуснеш започва със нестандартно убийство на бременна жена, чиято самоличност не е известна...

Outlast 1
В отдалечените планини на Колорадо те очакват ужасяващата лудница Mount Massive. Отдавна изоставен дом на душевно болни, лудницата е била управлявана в пълна тайна... досега.
Ти си Miles Upshur, независим журналист, който прониква в заведението, а това, което открива вътре поставя ужасяващата линия между науката и религията...

Outlast Whistkeblower
Ти си Waylon Park, софтуерен инженер и човекът, който реално се обръща в световните журналисти - включително Miles от началото на Outlast. Разбери какво се е случило в страховитата лудница и разбери в какво се корени ужаса в ядрото на Mount Massive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Outlast, Trinity, (PS4), ИГРИ, КОНЗОЛИ, Red, Barrels