Overwatch Legendary Edition - PC - 31375

  • Производител: Blizzard Entertainment
  • Код на продукта: pls-31375
  • Наличност: В наличност
  • 76.75 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Това издание съдържа:
  • 5 Epic and 5 Legendary SkinsЗапочни колекцията си с този комплект от 5 епични и 5 легендарни скина, включително Okami Hanzo, Shrike Ana и Mystery Man McCree, с които да персонализираш облика на любимите си Overwatch герои.
  • 5 Origin SkinsОтдай чест на първия Overwatch отряд, като носиш ретро униформите на Blackwatch Reyes или Strike-Commander Morrison. Проследи корените на други герои с Overgrown Bastion, Security Chief Pharah и дори Slipstream Tracer.
  • Tracer Hero (герой за играта Heroes of the Storm)

  • Baby Winston (спътник за играта World of Warcraft)

  • Mercy’s Wings (криле за играта Diablo III)

  • In-game Portraits and Card Back (портрети за играта StarCraft II и гръб за карти в играта Hearthstone) Светът има нужда от герои!Бори се за бъдещето!

Войници, учени, приключенци, странници - представяме ти причудлив отряд, познат под името Overwatch. Във времената на глобална криза, неговата задача е да възстанови мира в един футуристичен, разкъсан от войни свят. Те слагат край на опустошението и спомагат за запазване на мира. Следват години на подем, иновации и открития. Влиянието на Оverwatch постепенно отслабва и накрая са разпуснати. Въпреки това, светът все още се нуждае от своите герои.Избери един герой, бъди един герой!

Overwatch ти предлага различни персонажи, уникални със своите умения. От пътуващ във времето приключенец, през тежкоброниран войн, въоръжен с ракетен чук, та до чудат робот монах - твоя е честта да избереш с кого ще спасиш света. Всеки един разполага със свой, леко ексцентричен стил и набор от умения, с които да изненадаш противника. Повторението и ендообразието са недопустими.Изиграй своята роля!

Независимо дали предпочиташ динамичната битка в предните редици, или си по- добър в защитна позиция с енергиен щит, или си умел в бързото отреагиране и подкрепата на съотборниците, всяка уникална роля в отбора е разработена, зa да бъде ефективна и безценна с помощта си. Разучи персонажа в детайли, за да си максимално полезен на отбора си.Tочки на пресичане.

Войната е безмислена сама по себе си. Затова има ключови места, на които да поведеш битката, и които трябва да завземеш или защитиш, предмети които да опазиш и разбира се - неприятели, които да премажеш!Твоето семейство.

Твоят отбор е твоето семейство. А останалите играчи, са хората, които ще те запазят жив. Съревнованието е 6 в 6, арените са разнообразни и футуристични, като самата игра, а забавлението е гарантирано на 200%.


PCОперационна система: 64-bit Windows 7 или по-нова

Процесор: Intel Core i3; AMD Phenom X3 8650

Оперативна памет: 4 GB

Видео карта: NVIDIA GeForce GTX 460; ATI Radeon HD 4850; Intel HD Graphics 4400

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Overwatch, Legendary, Edition, 31375, ИГРИ, КОНЗОЛИ, Blizzard, Entertainment