Внимание! Количествата на този артикул са ограничени." /> Внимание! Количествата на този артикул са ограничени." /> Внимание! Количествата на този артикул са ограничени." />

PRE-ORDER: Borderlands 3 Super Deluxe Edition + Bonus - PRE-ORDER - PS4 - 32219

 • Производител: 2K Games
 • Код на продукта: pls-32219
 • Наличност: В наличност
 • 191.04 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Внимание! Количествата на този артикул са ограничени. Поръчките ще бъдат изпълнявани по реда на постъпване.
 Всяка предварителна поръчка получава следното допълнително съдържание:


 
 • Gold Weapon Skins Pack (златна украса за всички оръжия) 

Това издание включва:Borderlands 3 Super Deluxe Edition (игра)Season Pass:

 • 4 DLC пакета с нови истории, мисии и предизвикателства. • Butt Stallion Weapon Skin, Weapon Trinket, и Grenade ModDeluxe бонус съдържание:

 • Retro Cosmetic Pack (скинове за герой и оръжие)
 • Neon Cosmetic Pack (скин за герой и украшение за оръжие)
 • Gearbox Cosmetic Pack (скин и украшение за оръжие)
 • Toy Box Weapon Pack (oръжия, мод и украшение за оръжие)
 • XP & Loot Drop Boost Mods (временно забързан прогрес в играта)

Задава се грандиозен хаос!

 Първият шутър с предмети се завръща, наблъскан с гига много оръжия и супер хаотични приключения. Прегази новите светове и противници с един от четирите нови „Ловци на трезори“. Играй самостоятелно или с приятели и се изправи срещу умопомрачителни врагове, натрупай купища предмети и спаси дома си от най-безпощадните фанатици в галактиката.

Едно супер хаотично и вълнуващо пътешествиеСпри плановете на фанатичните близнаци Калипсо да обединят клановете на бандитите и да се сдобият с върховната сила на галактиката. Само ти, авантюристичния ловец на трезори, имаш нужния арсенал и съюзници, за да ги отстраниш. 

 Твоят ловец, твоят стил на играПревърни се е един от невероятните ловци на трезори, всеки от които има уникални умения, стилове на игра, дълбока ролева оптимизация и купища опции за персонализиране. Всички ловци на трезори са способни на супер яка разруха сами по себе си, но когато се обединят, стават неудържими. 

 Три, две, едно – стрелба и плячкосванеМега многото оръжия и джаджи правят всяка престрелка нова възможност да се сдобиеш с още повече предмети. Оръдия със самоходни щитове за куршуми? Да. (каквото и да означава това) Пушки, хвърлящи огнебълващи вулкани? Очевидно, да. Оръжия, на които им порастват крака, за да гонят лошите, докато им сипват вербални обиди? Да, има и такива. 

 Бързо и леснодостъпен кооперативен екшънИграй с всеки по всяко време онлайн или на разделен екран, без значение от прогреса ти в играта. Отстранявай лошковци и изпълнявай предизвикателства в отбор, и то без да пропускаш от плячката – всички получават предмети по еднакво. 

 Нови отдалечени земиОткрий нови светове отвъд Пандора, всеки с уникални забележителности за разнищване и противници за унищожаване. Пробий си път през враждебни пустини, сражавай се из опустошени градове, изгуби се в смъртоносни блата и още много. 
PS4

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: PRE-ORDER:, Borderlands, Super, Deluxe, Edition, Bonus, PRE-ORDER, PS4, 32219, ИГРИ, КОНЗОЛИ, Games