Играта изисква хедсет за виртуална реалност PlayStation VR  и PlayStation Camera," /> Играта изисква хедсет за виртуална реалност PlayStation VR  и PlayStation Camera," /> Играта изисква хедсет за виртуална реалност PlayStation VR  и PlayStation Camera," />

PRE-ORDER: Ultimate VR Collection 2 - PRE-ORDER - PS VR - 32082

  • Производител: Sony
  • Код на продукта: pls-32082
  • Наличност: В наличност
  • 86.35 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Играта изисква хедсет за виртуална реалност PlayStation VR и PlayStation Camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.
   Четири страхотни игри, един диск, невероятна цена. Четири страхотни игриУвеличи виртуалната си колекция мигновено. Разнообразни жанровеШутъри, симулатори и логически игри: по нещо за всеки. Невероятна ценаЕдни от най-добрите игри за виртуална реалност на пазара на страхотна цена. 

 Surgeon SimulatorSurgeon Simulator те прехвърля в най-невероятните и, може би, най-нехигиеничните операционни зали съществували някога. Животът на Боб е в твоите ръце, в тази игра изпълнена с черен хумор. HeadmasterКато провалил се футболист, ти си изпратен да се научиш как се насочва топка. Ще трябва да насочваш футболни, плажни, взривоопасни топки, топки с ножове по тях, дори топки боклук, за да минеш изпитите си и да се върнеш в отбора. SparcИзползвай контролерите си, за да хвърляш снаряди по противниците си, като същевременно защитаваш себе си, блокирайки, отклонявайки или отмествайки се от пътя на техните снаряди. StatikПрисъедини се към доктор Инген и неговата симпатична асистентка Едит, в тяхното пътешествие към разкриването на пъзелите и мистериите на човешкият ум.


PS VR

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: PRE-ORDER:, Ultimate, Collection, PRE-ORDER, 32082, ИГРИ, КОНЗОЛИ, Sony