PRE-ORDER: WRC 8 - PRE-ORDER - Switch - 32506

  • Производител: BigBen
  • Код на продукта: pls-32506
  • Наличност: В наличност
  • 114.24 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

404LOLПосрещни предизвикателствотоСветовният рали шампионат е най-трудният и непредсказуем моторен спорт в света.Пилоти, навигатори и механици трябва постоянно да се приспособяват, за да получат най-доброто от колата, и да бъдат най-бързият отбор, независимо от настилката, климата и времето на денонощието.

 С новата, динамична климатична система, дъжда, снега и градушката ще имат по-голямо влияние, водещо до много по-реалистична симулация.В WRC 8 времето е много повече от визуален ефект. Сега то е фактор в състезанието, добавящо нова дълбочина в игровото изживяване.

 404LOL Новите предизвикателства са напълно преразгледани, за по-реалистичен кариерен режим, разработен съвместно с рали пилоти, даващ ти възможността да насрочваш дейности между ралитата, да извършваш изследователска и развойна дейност, за да подобриш автомобила си, и да назначаваш нови механици, инженери, и други членове на екипа. В мултиплеър режима се завръщат седмичните предизвикателства и eSports WRC, за да ти предложат по-стабилна конкуренция. С 50 отбора, 14 ралита и повече от 100 специални етапа от сезон 2019, WRC 8 предлага най-богатото съдържание досега.


Switch

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: PRE-ORDER:, WRC, PRE-ORDER, Switch, 32506, ИГРИ, КОНЗОЛИ, BigBen