Pure Farming 2018 - PS4 - 31741

  • Производител: Techland Publishing
  • Код на продукта: pls-31741
  • Наличност: В наличност
  • 38.35 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

ДОБРЕ ДОШЛИ В PURE FARMINGОбиколи света и разшири фермата си на четири континента. Използвай последните технологии и свръхмодерни лицензирани машини, за да управляваш всеки аспект на съвременното земеделие, от обработването на земята и засяването на културите до скотовъдство и производство на зелена енергия. Обиколи Европа, Азия и двете Америки и сей типични за региона култури като коноп, кафени зърна и маслини, използвайки специално предназначени земеделски оръдия. Играй по свой вкус: трите напълно различни режима правят играта твоя, независимо дали си ветеран на симулациите или ентусиазиран новобранец. 

 
100% истински машини

Управлявай автентични земеделски машини от лидери в бранша като Зетор, Ландини, Маккормик, Грегоар, DAF, Мицубиши и много други.
 
Земеделие в световен мащаб

Използвай специализирани машини, за да сееш специфични за региона култури като коноп, кафени зърна, ориз и патладжани из фермите си в Италия, Япония, Колумбия и Монтана, САЩ..
 
Всичко в едно

Пробвай се в почти всеки възможен аспект на съвременното земеделия, като скотовъдство, овощни градини, парници, обработване на земя, зелена енергия и още.
 
Красива природа

Любувай се на поразителната природа на четири континента и се наслади на реалистичната, висококачествена графика.
 
Земеделие по твой вкус

„Свободно земеделие“, „Първата ми ферма“ и „Земеделски предизвикателства“ – наслади се на трите уникални режима на игра, пригодени за различни стилове на игра.PS4

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Pure, Farming, 2018, PS4, 31741, ИГРИ, КОНЗОЛИ, Techland, Publishing