Shining Resonance Refrain: Draconic Launch Edition (PS4)

  • Производител: SEGA
  • Код на продукта: oz-VGP40001034N
  • Наличност: В наличност
  • 69.99 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Shining Resonance Refrain: Draconic Launch Edition включва:

  • Играта Shining Resonance Refrain
  • Колекционерски метален кейс с арт от играта

The Shining поредицата се завръща!

Влез в ролята на Yuma Ilvern и спри империята, която експлоатира силата на древните дракони, включително душата на Shining Dragon вътре в теб. С помощта на приятелите си, осъзнай и приеми своята съдба, спаси Astoria и разгърни силата, която винаги си притежавал.

The Shining поредицата се завръща!

Чакането приключи, невероятната поредица е отново тук. Красивите 3D модели, вдъхват живот на героите, чийто дизайн е дело на известния художник Tony Taka. 

Заредена с екшън ролева игра

Новата екшън ориентирана бойна система, ще те държи в битката. The B.A.N.D. системата съчетава красива музика и ожесточени сражения. А ако борбата се разгорещи много, винаги можеш да се превърнеш в дракон, за да изравниш силите.

Дебют и ремастър - всичко в едно!

Въпреки, че това е първата Shining игра, която се появява на запад за последните 10 години, Shining Resonance излиза първоначално като PlayStation 3 заглавие. Shining Resonance Refrain взима оригинала и го отвежда до следващото ниво, благодарение на красивите ярки графики с 1080p резолюция, и допълнителното съдържание - DLC пакета, излязъл за оригиналната версия на играта, сега е в включен като част от основната игра.

Refrain режим

Алтернативна история, в която можеш да играеш с герои, които не са достъпни в оригиналния режим, Excella и Jinas. Не само можеш да се биеш рамо до рамо с Excella и Jinas от самото начало, но също така можеш да се насладиш на всички нови ивенти с тях.

Двойно озвучаване

Shining Resonance Refrain е изцяло озвучена както на английски, така и на японски език. Превключи по средата на играта и се наслади и на двата езика.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Shining, Resonance, Refrain:, Draconic, Launch, Edition, (PS4), ИГРИ, КОНЗОЛИ, SEGA