Ще ти бъде нужен Starlink: Battle for Atlas Starter Pack, за да използваш този аксесоар." /> Ще ти бъде нужен Starlink: Battle for Atlas Starter Pack, за да използваш този аксесоар." /> Ще ти бъде нужен Starlink: Battle for Atlas Starter Pack, за да използваш този аксесоар." />

Starlink: Battle for Atlas - Co-Op Pack - Switch - 31524

  • Производител: Ubisoft
  • Код на продукта: pls-31524
  • Наличност: В наличност
  • 19.15 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Ще ти бъде нужен Starlink: Battle for Atlas Starter Pack, за да използваш този аксесоар.


 Този пакет съдържа:
  • 1 x Joy-Con Mount (стойка за контролер)Допълнителна стойка за контролер. Може да се използва от втори играч в кооперативен режим на игра*.*Изисква наличието на втори контролер. 
Сглоби. Сражавай се. Победи.
 Води героичен екип от междузвездни пилоти в Starlink: Battle for Atlas и спаси слънчевата система Атлас от Изгубения легион. Иновативните модулни играчки ти позволяват да построиш уникални космически кораби, които могат да бъдат персонализирани по всяко време, позволявайки ти да се приспособиш към всяко предизвикателство, пред което се изправиш в това епично приключение в отворен свят. 

 Подобри приключението си и постигни победа чрез изобретателна борба. Съчетавай модулните играчки по време на битка, за да се приспособиш по-добре към предизвикателствата в борбата за Атлас. Как се използват модулните играчки?Свържи модулните играчки към стойката за контролера и виж как оживяват пред очите ти в играта. Създай собствен космически кораб от арсенала си с криле, корпуси, оръжия и пилоти. Приспособи се към всяко предизвикателство на момента.


Switch

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Starlink:, Battle, for, Atlas, Co-Op, Pack, Switch, 31524, ИГРИ, КОНЗОЛИ, Ubisoft