The Sims 4 Bundle - Jungle Adventure, Fitness Stuff, Toddler Stuff | PC, Mac

  • Код на продукта: pls-30958
  • Наличност: В наличност
  • 76.79 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Внимание! Това е допълнение към играта The Sims 4, което не може да бъде играно самостоятелно. Изисква наличието на базовата игра The Sims 4.

 

Внимание! Този продукт се предлага под формата на активационен код без физически носител; кутията не съдържа диск.

 

Този пакет включва:

  • The Sims 4 Jungle Adventure (допълнение)
  • The Sims 4 Fitness Stuff (допълнение)
  • The Sims 4 Toddler Stuff (допълнение)

 

 

The Sims 4 Jungle Adventure

Заведи симовете си на загадъчно приключение в дивото и открий една нова култура. Изследвай неповторимата пустош, откривайки храм, препятствия в джунглата, прокълнати реликви и съкровища. Наслади се на културата и обичаите на Селведорада: от хапването на местни манджи до изучаването на нови, енергични танци.

 

The Sims 4 Fitness Stuff

Подобри здравето на симовете си и създай активен начин на живот за тях. Предизвикай симовете си да тренират на пътеката за катерене, която е интересен начин да горят енергия и да подобрят телосложението си. Избирай из колекция модни спортни дрехи и декорирай дома на симовете си с предмети вдъхновени от природата.

 

The Sims 4 Toddler Stuff

Дай нови начини на малчуганите да изразят себе си, да си играят и да правят приятели. Облечи малките си симове в най-различни очарователни дрешки и им направи сладки прически. Използвай шарени декорации, с които да построиш външна площадка за игра, където малчуганите могат да се забавляват на пързалки, тунели и яма с топки.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: The, Sims, Bundle, Jungle, Adventure, Fitness, Stuff, Toddler, Mac, ИГРИ, КОНЗОЛИ