The Sims 4 + Star Wars - Journey to Batuu Expansion Pack Bundle (PS4)

  • Код на продукта: oz-VGP40000839N
  • Наличност: В наличност
  • 99.99 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Създайте вашата уникална Star Wars история, докато изследвате отдалечения свят на Батуу, вдъхновен от Star Wars: Galaxy’s Edge, което се намира в Disneyland Resort и Walt Disney World Resort. Твоите Sims ще бъдат обгърнати от иконични гледки и звуци на Star Wars франчайза, включително и от Стромтрупъри, уникални Батууански облекла, ръчно-изработени Лайтсейбъри, оживената Кантина на Ога, интерстеларните хитове на DJ R-3X, както и Милениум Фалкон.

• Създайте своя собствена Star Wars история - Съпротивата, Първият Ред и скаундрелите се борят за контрол над Батуу, но действията на твоя Sims ще определят кой ще победи. Като Sim, ще имате възможност да участвате в изпитания и специални мисии, които ще променят баланса на силите. Вашето влияние не само ще промени света, но и ще отключи награди като достъп до старфайтер, нови облекла и критични мисии на Батуу. Кой знае? Може би ще си намерите вашия Батууански специален-някой.

The Sims 4 + Star Wars - Journey to Batuu Expansion Pack Bundle (PS4)

• Изживейте ръба на галактиката – Вашите Sims определено не се намират вкъщи. От Милениум Фалкон до оживената картина и уникалните облекла на Батуу, вашите Sims ще бъдат обгърнати от емблематичните гледки и звуци на Star Wars. Социализирайте се с местните извънземни, за да разберете защо Батуу е една наистина уникална планета. Когато вашият Sim се върне вкъщи, ще имате възможност да вземете с вас нов декор и рецепти, вдъхновени от вашите приключения, като допълнение ще можете да играете на sabacc или да домакинствате на игрива лайтсейбър тренинг сесия. 

The Sims 4 + Star Wars - Journey to Batuu Expansion Pack Bundle (PS4)

• Обединете се с иконични герои – Успешното изпълнение на мисии ще ви сдобие със Sim репутация точки, събирането на които, постепенно ще ви доближава до среща с лидерите на силите на Батуу. Възможностите ще се изменят в зависимост от действията на вашия Sim – дали ще изберете да подкрепите Kylo Ren в неговите усилия да разкрие базата на Съпротивата, или пък ще се присъедините към Rej и Vi Moradi в битката срещу Първият Ред? Без значение кой път избере вашият Sim, Hondo Ohnaka и неговите скаундрели ще са винаги насреща ако са ви нужни допълнителни галактически кредити.

The Sims 4 + Star Wars - Journey to Batuu Expansion Pack Bundle (PS4)

• Сдобийте се със собствен лайтсейбър и дроид – Изследвайте Батуу за да откриете kyber кристали и дръжки за най-желания Star Wars артефакт: лайтсейбъра. Съберете всяка част, за да конструирате меч, който е лично ваш. След което, може да поканите други Sims за лайтсейбър предизвикателства… или пък може да посетете Дроид Депото за да закупите ваш собствен дроид който ще ви асистира в приключенията. Дори имате възможност да вземете дроида вкъщи с вас за да имате винаги +1 посетител на партитата!

The Sims 4 + Star Wars - Journey to Batuu Expansion Pack Bundle (PS4)

The Sims 4 е единствената игра, в която имаш възможност да създаваш Sim с индивидуален външен вид, поведение, емоции и характер. За първи път в историята на поредицата не става дума за това, какво са те, а кои са. Дай свобода на твореца в теб и създавай различни Sims, благодарение на специалния инструмент Create A Sim, който ще ти позволи да експериментираш и ще ти предложи неограничени възможности. От друга страна режимът Build ще ти помогне да проектираш своя дом, стая по стая и да го обзаведеш с мебели според твоя личен вкус. Приготви се да споделиш своите създания с приятелите ти в играта с помощта на съвсем новата галерия в The Sims 4.

За повече от едно десетилетие поредицата The Sims е забавлявала милиони фенове по света и е оставила една уникална следа в интерактивния свят. The Sims 4 продължава да обогатява и подсилва богатото мултиплатформено портфолио, като предлага куп нововъведения и опции, които да зарадват и най-претенциозния фен на поредицата.

Новите Sims със сложни персоналности са сърцето на поредицата, а сега са още по-умни, емоционални и реални. Те разполагат с умения и стремежи, пряко въздействащи върху тяхното поведение. Техните чисто нови личности ще ти разкажат трогателни, забавни и понякога странни истории.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: The, Sims, Star, Wars, Journey, Batuu, Expansion, Pack, Bundle, (PS4), ИГРИ, КОНЗОЛИ