Two Point Hospital: Jumbo Edition (Nintendo Switch)

  • Код на продукта: oz-VGSW0000655N
  • Наличност: В наличност
  • 79.99 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Two Point Hospital: Jumbo Edition включва:

  • Two Point Hospital – игра
  • Bigfoot – разширение
  • Pebberley Island – разширение
  • Close Encounters – разширение
  • Off the Grid – разширение
  • 2 Item Packs - DLC

Two Point Hospital: Jumbo Edition (PS4)

Проектирайте оживена и ефективна болница, докато се забавлявате с видеоиграта Two Point Hospital: Jumbo Edition. Подобрете живота на тъжните жители на окръг Двупойнт и се превърнете в най-добрия доктор. 

Постройте отделения, стаи за лечение, места за почивка и още много други, за да се справите с всякакви шантави заболявания – от хора с глави на крушки, до пациенти страдащи от крайници с формата на куб. Разширете своята организация в целия окръг Двупойнт, докато изграждате нови болници, балансирате бюджета и обучавате вашия персонал за по-сложни заболявания. 

Two Point Hospital: Jumbo Edition (PS4)

Изградете шедьовър – Добавете личен усет към вашата болника, като смесите и съчетаете функционални и декоративни елементи, за да увеличите щастието на пациентите. Опитайте се да запазите високи нива до края на годината. 

Лекувайте странни болести – Готови ли сте да се срещнете с най-странните болести, които сте виждали до сега? Замаяност, преждевременно мумифициране и кубизъм са само част от заболяванията – всяка от която се нуждае от свои уникални машини за лечение. 

Two Point Hospital: Jumbo Edition (PS4)

Подобрете вашата болница – Изследвайте нови лекове, надградете медицинското оборудване и обучете персонала си на нови способности, за да направите вашата болница още по-ефективна – и печеливша.

Jumbo забавление – Четири огромни разширения и два допълнителни DLC пакета ще направят нашето изживяване още по-забавно. Прекосете обширните райони на окръг Двупойнт с 27 болници в най-различни области – от заснежените земи на Bigfoot, до тропическия климат на остров Pebberley. Лекувайте над 189 причудливи заболявания с огромен набор от машини и още повече предмети, които да поставите във вашите болници.
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Two, Point, Hospital:, Jumbo, Edition, (Nintendo, Switch), ИГРИ, КОНЗОЛИ