Unravel Yarny Bundle | PS4

  • Код на продукта: pls-32682
  • Наличност: В наличност
  • 57.55 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Това издание съдържа:

  • Unravel (игра)
  • Unravel Two (игра)

Unravel е визуално зашеметяващ, базиран на физичните закони пъзел платформър, който представя нов, мил и симпатичен герой, направен от нишка прежда, която бавно се разплита, когато той се впуска в пътешествието на живота си.

Използвайки прежда за да се люлее от клон на клон или да се закачи за прелитащо хвърчило, малкият Ярни ще открие че никое препятствие не е прекалено голямо. Присъедини се към Ярни, комуто е вдъхнат живот от силата на чувствата към любимите ни хора, в неговото приключение, за да свържете отново отдавна изгубените спомени от едно семейство. Разказана напълно без думи, изпитай вълнуваща и искрена история за любовта, надеждата и живота.

В Unravel Two, създай свой собствен Ярни и изграждай отношения с друго малко вълнено приятелче, чиято нишка е сплетена с твоята, играейки сам или в локална кооперативна игра. Насърчавай приятелството и подкрепата между тях, докато пътувате заедно, избягвайки опасни капани, гладни птици и плашещи мрачни създания.

Започни своето приключение в студена и заплашителна земя, след това наблюдавай заобикалящата среда да разцъфва с нов живот, докато изживяваш приключенията на двете мъничета направени от прежда. Потопи се в завладяваща история, изпълнена с енергия, жизнерадост, вдъхновение и дори чудовища.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Unravel, Yarny, Bundle, PS4, ИГРИ, КОНЗОЛИ