Valkyria Chronicles 4: Memoirs from Battle Premium Edition (PS4)

  • Код на продукта: oz-VGP40001036N
  • Наличност: В наличност
  • 139.00 лв.


Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Valkyria Chronicles 4: Memoirs from Battle Premium Edition включва:

  • Valkyria Chronicles 4 – игра
  • Артбук с обем 100 страници, който е вдъхновен от тефтера на командир Клод Уолъс
  • Статуетка Танк, изработена от винил
  • 2 допълнителни мисии
  • Колекционерска кутия

Valkyria Chronicles 4: Memoirs from Battle Premium Edition (PS4)

Действието във Valkyria Chronicles 4 се развива по същото време като в оригиналната игра, като се фокусира върху Взвод "E" от Федерацията. Командир Клод Уолъс и неговите приятели се борят за свобода в една отчайваща война, водена в смразяващи метеорологични условия, а неспирни орди от войници водени от божествените сили на Valkyria правят победата им видимо невъзможна.

Valkyria Chronicles 4: Memoirs from Battle Premium Edition (PS4)

Впуснете се в ожесточена война - Valkyria Chronicles 4 се развива по същото време като в оригиналната игра, но се фокусира върху изцяло нов състав от герои. Влезте в ролите на нетърпеливия млад командир Клод Уолъс, инженерът Райли Милър, снайперистът Кай Шулен и други. Заедно те ще изпитат болезнената реалност на войната и ще се опитат да оцелеят на замръзналото бойно поле.

Следващо поколение бойни схватки – Системата „BLiTZ” от трето лице в реално време се връща на полето. Новите функции включват експлозивен нов клас, наречен "Гренадир", множество нови нападателни и отбранителни опции и още много други. Тръгнете на ожесточена война с повече единици на още по-мащабни карти.

Valkyria Chronicles 4: Memoirs from Battle Premium Edition (PS4)

Вълнуващ и красив свят – Ръчно рисуваният стил на поредицата е върнат и преработен за най-ново поколение. Вдъхновен от акварелните композиции, CANVAS Graphics Engine съчетава визуални елементи от реалността и въображението, за да създаде изразителен свят, изпълнен с цветни емоции.

Легендарен композитор – Прочутият Хитоши Сакимото, оригиналния композитор на поредицата Valkyria Chronicles, се завръща, за да осигури страхотна оркестрова музика.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Valkyria, Chronicles, Memoirs, from, Battle, Premium, Edition, (PS4), ИГРИ, КОНЗОЛИ